Patisserie Lanckriet & Slagerij Frankel vieren samen 50 jaar passie voor lekker eten

Kom langs op zaterdag 30 november en zondag 1 december en vier mee in onze feesttent in de Rabautstraat, Eeklo. 

Statusbericht

Omwille van de coronacrisis hebben we onze webshop sneller gelanceerd dan voorzien. Hierdoor staan bepaalde producten nog niet online.
Image

Patisserie Lanckriet en Slagerij Frankel vieren samen 50 jaar passie voor lekker eten.

In november vieren Slagerij Frankel en Patisserie Lanckriet “samen 50 jaar passie voor lekker eten”. Want dit jaar bestaan we maar liefst 30 jaar en Slagerij Frankel 20 jaar. Dit willen we graag vieren met onze klanten. Het hoogtepunt is ongetwijfeld ons feestweekend op 30 november (9u - 18u) en 1 december (9u - 12u), onze klanten zijn dan van harte welkom in de verwarmde feesttent in de Rabautstraat. Daar zullen we onze nieuwe eindejaarsproducten aan jullie voorstellen en uiteraard door jullie laten proeven. Ontdek tijdens het feestweekend eveneens onze eindejaarsfolder!

 

Doe mee aan onze bezoekactie!

Doe tijdens de maand november mee aan de bezoekactie en maak kans op mooie prijzen en een fantastisch hoofdprijs, een feestdiner voor 10 personen door een kok-aan-huis! Per bezoek aan één van onze winkels krijgt u een stempel en bij een volle kaart (6 stempels bij ons en 4 bij Slagerij Frankel) maak je kans op de hoofdprijs. 

Image

In welke winkel wens je de bestelling op te halen?

Winkelmandje.